svar på tal

Louise om I've learned love is like a brick, you can build a house or sink a dead body:
Emo är en musikstil.. Man kan inte va en musikstil. Synd att du inte va mer påläst kanske drf du va ett WEMO

P.S Musiken du lyssnar på är emo. ;)


Haha, okej "Lousie". Tvivlar på att du heter det, men okej. För det första ja jag vet att emo är en musikstil, jag är fan inte retarded. Men, dom som lyssnar på emo musik brukar klä sig som emosar. Helt ärligt, vem kan säga imot att musikstilen emo har skapat en klädstil för emos. Asså, det är sant ju? Eller, emosarna är jävligt envisa med att emo endast är en musikstil, men nu ska jag berätta för er, det har skapat en klädstil! Och den heter fashioncore. Och om man klär sig i fashioncore, så klär man sig som ett emo. Så jo du, "Louise" Jag är nog mer påläst än vad du verkar tro? Och ja jag va ett wemo, har fan inte sagt imot så palla vara uppkäftig.
Jag vet att musikstilen jag lyssnar på är emo *hrm stalker* men jag beter mig inte som ett jävla emo för det så jag fattar inte äns varför du tog upp det? Tror du att du känner mig bättre än vad jag känner mig själv eller? Jag behöver ingen jävla upplysning om vad jag lyssnar på för musik.Ps.. Jag älskar att provocera! Så jävla kul att jävlas med folk :D

Kommentarer
Postat av: Anonym

Tack för uppsatsen.. bara för mig? ;)

Jag är också påläst gumman och du använde inte ordet fashioncore för att beskriva klädstilen utan du använde ordet emo. So hun you were wrong.Haha det är jag som älskar att provocera du ger mig 40 min eller vad inlägget tog att skriva. Jag ger dig nu 2 min av mitt liv. Lvet e hårt va? men till skillnad från dig har jag ett ;) Puss och kram!

2011-05-03 @ 11:49:38
Postat av: men döö

men lillagumman HAR DU INGET FUCKING BÄTTRE FÖR DEJ

2011-05-03 @ 16:56:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0